Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil şi funcţionalitate într-un pachet complet

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil şi funcţionalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant şi o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun final toate task-urile.

Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S6 Lite (2024), o tabletă versatilă concepută pentru a satisface atât nevoile profesionale ale consumatorilor, cât şi pe cele de divertisment. Echipată cu celebrul S Pen de înaltă precizie, Galaxy Tab S6 Lite (2024) stimulează creativitatea, ideile şi productivitatea pentru studenţi, tineri profesionişti şi familii.

„La Samsung, înţelegem că viaţa se desfăşoară într-un ritm alert, munca este tot mai dinamică, iar consumatorii au nevoie de un dispozitiv care să li se potrivească stilului lor de viaţă agitat de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite (2024) şi S Pen-ul său sunt partenerii ideali pentru a îmbina productivitatea cu divertismentul şi creativitatea, permiţând utilizatorilor să facă mai mult din activităţile pe care le iubesc, oriunde s-ar afla”, afirmă Junho Park, VP şi Şef al Echipei de Planificare a Produselor din cadrul Galaxy Ecosystem, MX Business, din cadrul Samsung Electronics.

 

Comunicat furnizat si asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19251

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici