Bridgestone lansează noua anvelopă premium pentru iarnă, Duravis Van Winter ENLITEN

Bridgestone lansează noua anvelopă premium pentru iarnă, Duravis Van Winter ENLITEN

● Noua anvelopă premium de iarnă pentru van-uri, de la Bridgestone, oferă longevitate, eficienţă şi siguranţă remarcabile în toate condiţiile de iarnă.

● Anvelopa Bridgestone Duravis Van Winter ENLITEN oferă utilizatorilor de autoutilitare şi flotelor de camioane uşoare siguranţă maximă datorită performanţelor sale excelente în zăpadă şi pe gheaţă, conform TÜV SÜD.

● Dezvoltată cu tehnologia ENLITEN de la Bridgestone, anvelopa pentru van-uri electrice, oferă o durată mai mare de viaţă şi o reducere a rezistenţei la rulare cu 13%, pentru a minimiza timpul de nefuncţionare şi costurile întreţinerii.

Bridgestone, liderul global în anvelope premium şi soluţii de mobilitate durabilă, anunţă astăzi lansarea noii anvelope premium pentru iarnă, destinată vehiculelor comerciale uşoare. Bridgestone lansează Duravis Van Winter ENLITEN pentru a sprijini şoferii de autoutilitare şi flotele de camioane uşoare în condiţiile de operare zilnice din timpul iernii, contribuind totodată la reducerea costului total de întreţinere.

 

 

Comunicat furnizat şi asumat de Conan Public Affairs

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19451

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici