HBO anulează serialul "Vinyl", creat de Mick Jagger şi Martin Scorsese, după un singur sezon

Televiziunea HBO anulează serialul " "Vinyl", despre industria muzicală din anii 1970 în New York, creat de Mick Jagger şi Martin Scorsese, după un singur sezon, relatează nme.com.

490 afișări
Imaginea articolului HBO anulează serialul "Vinyl", creat de Mick Jagger şi Martin Scorsese, după un singur sezon

HBO anulează serialul "Vinyl", creat de Mick Jagger şi Martin Scorsese, după un singur sezon

"Ne-am decis să nu mai filmăm un nou sezon pentru serial, după ce-am deliberat", au declarat reprezentanţii HBO. "Evident, n-a fost o decizie uşoară. Avem un respect enorm pentru echipa creativă care a lucrat la serial şi pentru actorii din distribuţie, care au muncit cu pasiune pentru acest proiect.", au adăugat reprezentanţii HBO.

Primul sezon al serialului a primit cronici negative şi a înregistrat cifre mici în statisticile de rating.

Vinil/ Vinyl", creat de Martin Scorsese, Mick Jagger şi Terence Winter, a avut premiera în România, pe 15 februarie, în acelaşi timp cu difuzarea producţiei în Statele Unite ale Americii.

"Vinil", care a inclus în primul sezon un număr de zece episoade, prezintă industria muzicii rock'n'roll, până la începutul erei punk, disco şi hip-hop, din New York, în anii '70. Acţiunea serialului este văzută prin ochii preşedintelui unei case de discuri, Richie Finestra (interpretat de Bobby Cannavale), care încearcă să-şi salveze compania, în timp ce îi distruge pe toţi cei care îi ies în cale.

Alături de Bobby Cannavale, din distribuţia serialului "Vinil" fac parte: Olivia Wilde (care o interpretează pe Devon Finestra), Ray Romano (Zak Yankovich), Ato Essandoh (Lester Grimes), Max Casella (Julius "Julie" Silver), P.J. Byrne (Scott Levitt), J.C. MacKenzie (Skip Fontaine), Birgitte Hjort Sørensen (Ingrid), Juno Temple (Jamie Vine), Jack Quaid (Clark Morelle), James Jagger (Kip Stevens) şi Paul Ben-Victor (Maury Gold).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici