Video "#Selfie69", un film fresh, cool, tineresc, de văzut cu prietenii. Pavel Bartoş: Sunt impresionat! - FOTO, VIDEO

Supercomedia "#Selfie69", un film regizat de Cristina Iacob,prezent din acest weekend în cinematografele din toată ţara,a avut premiera pe 15 septembrie,la Pro Cinema,reuşind să adune zâmbetele şi laudele celebrităţilor precum Toni Grecu,Pavel Bartoş,Mihai Petre,Laura Cosoi,dar şi ale spectatorilor.

3293 afișări

"#Selfie69", este o comedie romantică ce continuă povestea din "#Selfie" a celor şase personaje în căutarea iubirii, sexului şi a căsătoriei.

Laura Cosoi nu a ratat premiera "#Selfie69". După proiecţie, actriţa a mărturisit că filmul a făcut-o să se detaşeze de tot ceea ce era în jur: „Mi-a plăcut foarte mult. M-am relaxat, am râs, m-am emoţionat, m-am pierdut acolo în scaun şi cred că, de fapt, ăsta este scopul unui film: acela de a te face să uiţi de tine şi de ce-i în jurul tău. Îmi plac foarte mult actorii, am prietene care joacă. Mi-a plăcut foarte multe personajul Yasmine intrepretat de Crina pentru că eu o ştiu pe Crina cum e. Personajul e bine construit, puternic, colorat, are forţă. Filmul este obligatoriu. Mi-a plăcut foarte mult scena cu dansul.”

Nici jurnalistul Liviu Mihaiu nu a lipsit de la seara premierei, oferind un pronostic pozitiv lungmetrajului şi făcându-i o scurtă descriere sugestivă: „E cel mai bun film de la «Liceenii» încoace. Dacă pe «Liceenii» putem să-l punem un cap de referinţă al filmului fără complexe făcut în comunism, ăsta e cel mai bun film făcut în capitalism pe genul 13-30 de ani. E film viu. E cel mai altfel film românesc. Iese total din universul mizerabilismului românesc. E despre frumos şi bine şi asta va avea probabil cel mai mare succes de casă pe care îl va putea avea un film în ultimii 25 de ani.”

Dincolo de aventurile prin care trec tinerele Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda), dar şi băieţii Magi (Vlad Logigan), Brain (Alex Călin) şi Mihai (Levent Sali), filmul oferă o stare de revigorare, de bine, aşa cum remarca şi dansatorul şi actorul Mihai Petre prezent la seara premierei: „E un film care te face să te simţi mereu tânăr. E fresh, e cool, e la modă. E un film pentru tineri, un film tineresc, un film plin de energie”.

Pe de altă pare, actorul şi prezentatorul TV Pavel Bartoş a povestit cât de captivat a fost de film şi de poveste, lăudându-i, totodată pe actori: „Chiar mi-a plăcut şi mă bucur că am văzut nişte actori tineri foarte buni. Şi pleci cu o stare de bine. Şi chiar invit pe toată lumea, cu mare drag. Dacă vor să-şi petreacă două ore superbe împreună, să vină să se bucure de acest film. Şi bravo echipei! Mamă, câţi actori buni! Sunt impresionat.”

Umoristul Toni Grecu a fost cu zâmbetul pe buze la premiera filmului, acesta descriind pelicula drept „o reţetă foarte bine dozată” care şi-a atins scopul: „A fost o comedie reuşită. M-am distrat, am râs, împreună cu celelalte sute de persoane din jurul meu. A fost şi emoţie, a fost şi veselie – o reţetă foarte bine dozată. Şi, dacă lumea e mulţumită şi zâmbeşte la sfârşitul filmului, înseamnă că scopul a fost atins.”

Prezentă la premiera de joi seară, 15 septembrie, de la Pro Cinema, actriţa Maia Morgenstern care interpretează în "#Selfie69" un rol cu totul neobişnuit şi surprinzător, respectiv cel al unei matroane de bordel, a spus că nu a mai văzut filmul până la momentul premierei şi că s-a simţit foarte bine pe platourile de filmare ale peliculei, alături de colegii-actori: „Pentru mine e prima oară când văd filmul. M-a amuzat, mi-a făcut plăcere. Am fost alături de foarte mulţi şi dragi colegi. A fost un moment foarte plăcut. Mi-a făcut mare plăcere să fimez cu ei, ne-am amuzat, şi am lucrat bine împreună, şi ne-am înţeles. A fost un timp grozav.”

O spectatoare a declarat că a empatizat cu personajele şi că s-a regăsit în special într-un rol: „Mi-a plăcut foarte mult filmul. M-am regăsit în personaje. Scenariul mi-a plăcut cel mai mult. Mi-a plăcut când a plâns fata aia dezbrăcată în mijlocul străzii şi a zis ceva de bărbaţii din Bucureşti. Chiar am plâns la filmul ăsta.”, a spus spectatoarea făcând atingere la una din scenele emoţionante ale lungmetrajului.

Alina Chivulescu care o interpretează pe Cecilia, mama lui Roxi, în film, a oferit câteva impresii despre seara premierei remarcând faptul că sala a fost arhiplină şi garantându-le spectatorilor o experienţă minunată: „Am avut lângă mine oameni mişto, deci m-am simţit minunat. M-am bucurat că a fost sala plină. Văd secvenţe cu atâta plăcere, secvenţa aia cu Dorina o ştiu pe de rost. Vă aşteptăm la film. E un film onest, are emoţie, are umor, are ritm, are tot ce vreţi. Vă veţi simţi minunat!”.

Doi tineri îmbrăcaţi la modă şi prietenoşi s-au arătat încântaţi după premieră, declarând la unison că: „A fost foarte tare. E primul film românesc cu influenţe foarte cool şi noi aşa şi cu limbaj autohton. Felicitări actorilor şi producătorilor. A fost genial!”

Actriţa Silvia Busuioc, care o interpretează pe Iulia în film, un personaj romantic, dar şi cel care încinge atmosfera şi aduce senzaţii tari în gaşca de prieteni nebuni din "#Selfie69", a fost extrem de emoţionată în seara premierei declarând că filmul are de toate: „Acţiune, comedie, dragoste, un mix de toate sentimentele. A fost frumos. E prima dată când îl văd pentru că am ajuns ieri în Bucureşti pentru premieră. Sunt încă în dream land. Încă nu realizez ce se întâmplă. Iulia, personajul pe care îl interpretez, are multă culoare, e moldoveancă, este într-un bordel, se şi îndrăgosteşte. La filmări am avut parteneri extraordinari. Cristina Iacob ne-a ajutat mult. Ei se ştiau din Selfie1 şi erau deja o familie formată, dar cu ajutorul Cristinei ne-am conectat cu toţii să creăm această poveste. Este o comedie nebună şi în acelaşi moment sunt scene care te fac să lăcrimezi. Selfie este o poveste de succes. Selfie 3 cred că ar avea succes. Ei sunt extrem de talentaţi şi sunt multe personaje. Sunt multe direcţii în care poţi să porneşti. Selfie 3, de ce nu!? Enjoy Selfie!”

Cântăreaţa Jazzy Jo care cântă şi o parte a melodiilor din film a mărturit în seara premierei: „Sunt copleşită. A fost prima oară când l-am văzut cu totul. Îmi place pentru că e vorba despre prietenie, loialitate, e vorba de dragoste, iar până la urmă dragostea învinge şi oricât am vrea noi să zicem că nu-i aşa, aşa este, să nu ne amăgim. Orice nebunie am face, important e ce e în inimă, iar acolo Cristina a ştiut să deschidă tot. Ea şi-a pus sufletul pe tavă. Mie filmul ăsta mi-a schimbat viaţa.”, a spus cântăreaţa făcând referire şi la faptul că a creat alături de Smiley mare parte a muzicii prezentă în film.

În "#Selfie69", cele trei fete din primul lungmetraj, "#Selfie", din 2014, Yasmine, Roxi şi Ana fac un pariu video ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile. Pariul se dovedeşte a fi unul riscant şi le face pe fete să descopere lucruri nebănuite despre ele, despre lume, despre prietenie şi mai ales despre iubire.

Cea mai aşteptată comedie a anului, "#Selfie69" (2016), este sequel-ul succesului de public "#Selfie" (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 şi a fost lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

"#Selfie69" este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate şi umor, dar şi un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau aşa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentata Olimpia Melinte, „Yolo”.

Universul "#Selfie69" este unul neaşteptat, plin de adrenalină, umor, emoţie, prietenie şi sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (NeaCeauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huţuleac, Angel Popescu, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.
Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. "#Selfie69" este produs şi distribuit de Zazu Film.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici