Vedete din România, alături de Russell Crowe şi Ryan Gosling în trailerul filmului "Super Băieţi" - VIDEO

Vedete precum Adelina Pestriţu şi Speak, Vladimir Drăghia, trupa FreeStay, Dorian Boguţă şi alţii, au apărut cu ajutorul tehnologiei,alături de Russell Crowe şi Ryan Gosling în trailerul filmului "Super Băieţi/The Nice Guys", la avanpremiera comediei regizată de Shane Black, la Grand Cinema & More.

836 afișări
Imaginea articolului Vedete din România, alături de Russell Crowe şi Ryan Gosling în trailerul filmului "Super Băieţi" - VIDEO

Vedete din România, alături de Russell Crowe şi Ryan Gosling în trailerul filmului "Super Băieţi" (Imagine: imdb)

Odată cu lansarea filmului ,,Super Băieţi” pe marile ecrane din România, care a avut loc la Grand Cinema & More, atât publicul cât şi vedetele prezente la avanpremiera comediei regizate de Shane Black, au avut parte de o surpriză de proporţii. Organizatorii au apelat la ajutorul tehnologiei şi au transpus vedetele autohtone pe marele ecran ca fiind parte din acţiunea filmului ,,Super Băieţi”, spre surprinderea tuturor invitaţilor la eveniment.

Printre cei care au acceptat provocarea au fost: Adelina Pestriţu şi Speak, Vladimir Drăghia, trupa FreeStay, Dorian Boguţă, Cristina Cioran, Mihai Chiţu, Jorge şi Dan Cruceru.

Un film care se bucură de susţinerea criticilor de specialitate, după ce a putut fi vizionat în exclusivitate la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, ,,Super Băieţi” este o comedie plină de acţiune care îi aduce pe Ryan Gosling şi Russell Crowe în rolul unor detectivi incredibil de amuzanţi. În momentul de faţă filmul poate fi urmărit în toate cinematografele din România.

Acţiunea filmului îi antrenează pe Ryan Gosling şi Russell Crowe care îi joacă pe detectivii Jackson Healy, respectiv Holland March, în America anilor 1970, aceştia avândparte de o serie de peripeţii investigând o aparentă sinucidere a unei vedete din filmele pentru adulţi.

Making of-ul întregii acţiuni de includere a vedetelor în trailerul filmului ,,Super Băieţi” pe marele ecran:

 

Interviuri cu vedetele şi imagini de la avanpremiera organizată de Freeman Entertainment împreună cu Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City 

Actriţa Cristina Cioran a fost prezentă la avanpremiera filmului şi a declarat: „Dacă ar fi să aleg între Russell Crowe şi Ryan Gosling, l-aş alege pe Dani Oţil... Ryan Gosling am vrut să zic! Doar că seamănă aşa de bine că mi-a luat mintea. E un super băiat! Un super băiat în zilele noastre mi se pare un bărbat care ştie ce vrea de la viaţă, un bărbat care a reuşit să facă ceva.”, a exprimat aceasta.

Cu ocazia avanpremierei, Adelina Petriţu a spus ce înseamnă pentru ea un „super băiat”: „Modest, sincer, iubitor, fidel, restul vin de la sine dacă le are pe astea”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici