VIRALUL LUI BANU: Dau prezentul pe un câine! Nu accept la schimb căţei - FOTO

”Nu ştiu când s-a trecut de la poliform la uniform, de la 7000 de rase la două mici şi-nguste (Yorkshire şi Westy), de la câini cu alonjă la acordeoanele Pug.”- Aceasta este observaţía de la care porneşte comentariul lui Banu. Viralul lui Banu despre invazia unui nou tip de câini în spaţiul public.

1195 afișări
Imaginea articolului VIRALUL LUI BANU: Dau prezentul pe un câine! Nu accept la schimb căţei - FOTO

Viralul Lui Banu/ Dau prezentul pe un câine! Nu accept la schimb căţei

Aveam 10 ani şi un fox terrier. Tradiţia a continuat 26 de ani. Mă-ntorc la primul terrier. Când ieşeam cu el şi se mirosea cu Biţi-dalmaţianul de la Scara A, cu shnauzer-iţa Eris de la 2, cu bulldog-ul Jef de la 10, cu teckelul Bobiţă din 108, cu Airedale-ul Sachs, cu lupul Georgianei, cu dogul german al Nanei, cu caniche-ul Cosminei, cu bassetul lui Ruky, cu setter-ul lui Ion, cu gemenii scottish, cu dobermanul Mike sau cu bracul german Athos.

La fiecare stâlp micţiona câte un model nou-lansat pe care îl mai văzuseşi doar în cataloagele chinologice. Cumpăraţi din târgul de la Obor sau din canişe cu blazon. Era un carnaval de patrupezi, rectangulari sau ascuţiţi, trimati sau cu bordură la ceafă, minioni sau pe tocuri, în una-două-sau-trei culori, fiecare cu personalitatea din brieful de prezentare. Pentru câinele tău era o descoperire şi o remirosire continuă. Tu ca stăpân aflai lucruri mişto despre prietenii celui mai bun prieten de’al tau. Pe Iancului aveai bull terrieri, 2 bucăţi la 300 de metri. La Turnul Paraşutiştilor (parcul Naţional) era expoziţie în fiecare seară. Lume din sectoarele 2 şi 3, cu ogari italieni (rara canis), afgani şi barzoi. Toată oferta era valabilă pe o rază de 1km.

Nu ştiu când s-a trecut de la poliform la uniform, de la 7000 de rase la două mici şi-nguste (Yorkshire şi Westy), de la câini cu alonjă la acordeoanele Pug. Hipsterii îşi iau bulldogi, “fetiţele” îşi iau câini tip mop, top management-ul din transnaţionale – labradori, că au citit ei că sunt safe pentru copii.

Luaţi-vă, frate, câini, nu numai căţei. V-ar conveni să vedeţi pe stradă numai Fiat-uri 500, toate albe? V-ar conveni să aveţi copii la Xerox? Iubitele voastre să arate toate la fel? – mici, albe şi lăţoase?!

Vă recomand un cont de Instagram ca să înţelegeţi stăpânii de azi: 

 

#backtoschool 🎒🎓📚📖🌍👓

O fotografie postată de Chloé (@chihuahua_chloe1) pe

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici