BMW i8 şi BMW i3, prezentate în premieră la showroom-ul din Arad - GALERIE FOTO

Maşinile BMW i8 şi BMW i3 sunt prezentate în premieră la showroom-ul BMW din Arad, în cadrul evenimentului “Zilele Porţilor Deschise”, care a început joi şi ţine până sâmbătă inclusiv, ocazie cu care pasionaţii de maşini pot participa la drive-teste, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2913 afișări
Imaginea articolului BMW i8 şi BMW i3, prezentate în premieră la showroom-ul din Arad - GALERIE FOTO

BMW i8 şi BMW i3, prezentate în premieră la showroom-ul din Arad - GALERIE FOTO

Automobile Bavaria Group prezintă în premieră gama BMW i la reprezentanţa BMW din Arad – Bavaria Cars. BMW i8, câştigătorul Engine of the Year Award 2016 şi BMW i3 pot fi admirate de către arădeni pe durata a trei zile (9 -11 iunie), cu ocazia evenimentului “Zilele Porţilor Deschise”, organizat de Bavaria Cars Arad. Pe lângă cele două modele electrice, sunt expuse şi disponibile pentru test drive automobilele BMW cu motoare cu ardere internă. Pentru pasionaţii de motociclism, Bavaria Cars expune modelul BMW R nineT şi oferă la test drive şase modele din gama BMW Motorrad: BMW R 1200 GS Adventure , R 1200 GS, R 1200 RT, R nineT, F 800 GS şi S 1000 XR.

"Intenţia noastră pentru locaţia din Arad este ca aceasta să ofere aceeaşi gamă de produse şi servicii şi acelaşi nivel de calitate precum celelalte 11 reprezentanţe BMW – Automobile Bavaria Group din Romania, atât pentru activităţile de vânzare cât şi cele de post-vânzare, şi chiar mai mult de atât. Astfel, în ultimele luni, am investit la Arad în toate sculele şi echipamentele necesare obţinerii autorizării RAR pentru un service Moto multimarcă şi mai ales certificării BMW “body and paint advanced repair”, reprezentând cel mai înalt standard BMW în materie de intervenţii de tinichigerie şi vopsitorie. Totodată, suntem pe cale de a obţine şi autorizarea RAR în materie de ITP auto şi moto,” a declarat, în cadrul evenimentului, Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales & Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

Service-ul BMW este echipat cu patru posturi pentru mecanică, două posturi de diagnoză computerizată, un post de geometrie roţi, trei posturi de tinichigerie vopsitorie, spălătorie, precum si două posturi de service moto multimarcă.

Reprezentanţa BMW din Arad include şi un showroom de vânzări automobile rulate BMW, cu o suprafaţă de 540 mp.

"În ultimele luni am inaugurat două dealer shipuri noi în zona Moldovei şi în Târgu Mureş, şi totodată să lărgim portofoliul de servicii şi de produse pe care le oferim clienţilor noştri, astfel încât să avem acelaşi nivel de calitate şi aceeaşi gamă de produse şi servici pe partea de vânzare şi post vânzare pe care le oferim clienţilor noştri indiferent de zona în care îşi desfăşoară activitatea. În Arad am investit, în ultimele luni, circa 100.000 euro într-un dealer deja existent de 2 ani şi ceva pe partea de tinichigerie-vopsitorie, astfel încât să îndeplinim cele mai înalte standarde BMW în materie de intervenţii pe partea de tinichigerie-vopsitorie, şi totodată să avem şi de asemenea toate autorizările RAR pentru a ne putea desfăşura activitatea pe service moto şi pe partea de ITP auto şi moto", a declarat Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales & Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

“Automobile Bavaria Group deţine primul dealer autorizat BMW i din România. Vom continua să aducem şi să punem la dispoziţia arădenilor cele mai noi modele BMW prin astfel de evenimente, oferind pasionaţilor mărcii oportunitatea de a le testa şi de a descoperi pe viu inovaţia şi tehnologia BMW. Totodată, satisfacţia clienţilor noştri din Arad este extrem de importantă pentru noi şi vom urmări în mod constant extinderea şi îmbunătăţirea portofoliului de servicii Bavaria Cars” a declarat, în cadrul evenimentului, Werner Wolff, Branch Manager Bavaria Cars Arad şi Banat Car Timişoara.

"Anul acesta este un an de bun augur, după 5 luni de activitate, înregistrăm o creştere în partea vânzări de vehicule noi şi rulate de peste 40 la sută, iar pe partea de post-vânzare, înregistrăm o creştere a intrărilor în service de peste 10 la sută, şi a cifrei de afaceri peise şi manoperă de circa 13-14 la sută. Cifra de afaceri anul trecut a înregistrat o valoare totală de circa 95 de milioane euro, iar anul acesta cu siguranţă vom trece de pragul de 100 de milioane de euro", a mai declarat, corespondentului MEDIAfAX, Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales & Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

BMW i8, este în acest moment cel mai vândut automobil sport hybrid din lume. 5.456 de unităţi BMW i8, model propulsat de combinaţia între un motor termic turbo cu trei cilindri şi un electromotor, au fost vândute în întreaga lume în 2015. Tehnologia hybrid plug-in inovatoare a automobilului furnizează o putere totală de 266 kW/362 CP. După victoria în clasamentul general şi două succese la clasă în competiţia de anul trecut a International Engine of the Year Awards, sistemul de propulsie ce echipează BMW i8 a triumfat încă o dată în categoria lui - clasa motoarelor cu capacitatea între 1,4 şi 1,8 litri - la ediţia de anul acesta.

În acest moment, în România există 13 reprezenţe BMW.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici