BREXIT. Banca Angliei a anunţat că are pregătite 310 miliarde de euro pentru Marea Britanie

Mark Carney, guvernatorul Băncii Angliei, a anunţat vineri că instituţia pe care o conduce are pregătite 250 miliarde de lire sterline (310 miliarde de euro), suplimentar, pentru a spriji pieţele financiare după Brexit, scrie agenţia de presă Thomson Reuters.

3456 afișări
Imaginea articolului BREXIT. Banca Angliei a anunţat că are pregătite 310 miliarde de euro pentru Marea Britanie

BREXIT. Banca Angliei a anunţat că are pregătite 310 miliarde de euro pentru Marea Britanie

"Sperăm ca instituţiile să utilizeze această finanţare la momentul oportun, şi, de asemenea, sperăm să recurgă la propriile fonduri, în funcţie de necesităţi, pentru a uşura creditarea, a sprijini pieţele şi a oferi alte servicii financiare economiei reale", a declarat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici