Licitaţia pentru o cafea cu CEO-ul Apple Tim Cook, adjudecată pentru 610.000 de dolari

Licitaţia pentru o întâlnire "la o cafea" cu CEO-ul Apple Tim Cook, organizată în scopuri caritabile, a fost adjudecată pentru 610.000 de dolari, după ce a atras 86 de oferte pornind de la 50.000 de dolari, transmite Bloomberg, care citează informaţii apărute în presă.

288 afișări
Imaginea articolului Licitaţia pentru o cafea cu CEO-ul Apple Tim Cook, adjudecată pentru 610.000 de dolari

Tim Cook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Licitaţia online a fost organizată de site-ul Charitybuzz.com, iar fondurile vor fi donate Centrului pentru Justiţie şi Drepturile Omului Robert F. Kennedy, informează Bloomberg.

Întâlnirea va dura între 30 de minute şi o oră şi va avea loc la sediul Apple din Cupertino, California. Transportul şi cazarea nu sunt incluse în "preţ", iar câştigătorul poate aduce un invitat.

Reprezentanţii Charitybuzz.com au afirmat că vor prezenta ulterior detalii privind oferta câştigătoare, după discuţii cu toate părţile implicate.

Anul trecut, miliardarul Warren Buffett a atras în condiţii similare o donaţie de 3,46 milioane de dolari pentru Fundaţia Glide, determinând mai mulţi şefi de companii din SUA, printre care Cook şi CEO-ul Starbucks Howard Schultz, să ii urmeze exemplul.

Centrul pentru Justiţie şi Drepturile Omului Robert F. Kennedy a fost fondat în 1968.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici