Lidl deschide primul magazin nou din acest an în Bucureşti

Retailerul german Lidl va deschide joia viitoare un nou magazin în Bucureşti, primul din acest an, şi ajunge la o reţea naţionaţă de 185 de unităţi, a anunţat compania.

727 afișări
Imaginea articolului Lidl deschide primul magazin nou din acest an în Bucureşti

Lidl deschide primul magazin nou din acest an în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua unitate este situată pe strada Prelungirea Ghencea, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 metri pătraţi şi dispune de peste 130 de locuri de parcare.

"Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel naţional. Lidl are în prezent peste 3.800 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central", se arată într-un comunicat al companiei.

Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de hipermarketuri Kaufland.

Lidl este prezent în 26 de ţări din Europa, cu peste 10.000 de magazine, peste 100 de centre logistice şi 170.000 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici