Barack Obama va fi primul preşedinte în funcţie al SUA care vizitează oraşul Hiroshima

Barack Obama va fi primul preşedinte în funcţie al Statelor Unite care va efectua o vizită în oraşul japonez Hiroshima, vizat de un atac nuclear american în al II-lea Război Mondial, anunţă Casa Albă.

431 afișări
Imaginea articolului Barack Obama va fi primul preşedinte în funcţie al SUA care vizitează oraşul Hiroshima

Barack Obama va fi primul preşedinte în funcţie al SUA care vizitează oraşul Hiroshima (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Barack Obama se va deplasa la Hiroshima la sfârşitul lunii mai, în cadrul unui turneu în Asia care include Japonia.

Actualul preşedinte al SUA a exprimat de la începutul mandatului dorinţa de a vizita oraşul Hiroshima, vizat, alături de Nagasaki, de atacuri nucleare americane, la sfârşitul celui de-al II-lea Război Mondial.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici