Casa Albă anunţă că Obama nu mai are nicio relaţie cu fratele său vitreg, pe care Trump l-a invitat la ultima confruntare TV cu Hillary Clinton

Preşedintele SUA, Barack Obama, nu prea mai are o relaţie în adevăratul sens cu fratele său vitreg Malik Obama, invitat de candidatul republican Donald Trump la dezbaterea prezidenţială televizată, anunţă Casa Albă.

4953 afișări
Imaginea articolului Casa Albă anunţă că Obama nu mai are nicio relaţie cu fratele său vitreg, pe care Trump l-a invitat la ultima confruntare TV cu Hillary Clinton

Barack Obama

"Nu prea mai există o relaţie de tip real între preşedinte şi fratele vitreg" invitat la dezbatere, a transmis, prin Twitter, un purtător de cuvânt al Casei Albe.

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, l-a invitat la dezbaterea prezidenţială televizată programată miercuri seară pe Malik Obama, fratele vitreg al preşedintelui Barack Obama.

Malik Obama, născut în Kenya, a criticat-o deschis în mai multe rânduri pe Hillary Clinton, candidatul democrat la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, anunţând că îl susţine pe Donald Trump.

Hillary Clinton şi Donald Trump vor participa miercuri seară la ultima dezbatere electorală televizată, programată să înceapă la Universitatea Nevada, în Las Vegas, miercuri la ora locală 18.00 (joi, 4.00, ora României).

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici