Cutremur de 5,2 grade, produs în nord-vestul Greciei

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade s-a produs sâmbătă seara în nord-vestul Greciei, în apropiere de oraşul Ioannina, anunţă Institutul grec de geodinamică, potrivit site-ului publicaţiei Ekathimerini.

353 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 5,2 grade, produs în nord-vestul Greciei

Cutremur de 5,2 grade, produs în nord-vestul Greciei

Seismul a avut loc sâmbătă la ora locală 23.15 (23.15, ora României), la o adâncime de 10,5 kilometri. Într-un interval de opt minute după cutremurul iniţial s-au înregistrat două replici, de 4,1 şi 3,5 grade.

Epicentrul cutremurului a fost localizat la aproximativ 23 de kilometri nord-vest de oraşul grec Ioannina şi la circa 330 de kilometri nord-vest de Atena.

Institutul american de geofizică a estimat magnitudinea siesmului la 5,3 grade.

Nu au fost semnalate victime sau pagube materiale importante.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici