Explozie la o secţie de poliţie din Turcia: Mai mulţi morţi şi răniţi după un atentat cu maşină-capcană - FOTO

O maşină-capcană a explodat în faţa unei clădiri a poliţiei din oraşul Cizre situat în sud-estul Turciei, incidentul soldându-se cu mai mulţi morţi şi răniţi, relatează BBC News online.

14520 afișări
Imaginea articolului Explozie la o secţie de poliţie din Turcia: Mai mulţi morţi şi răniţi după un atentat cu maşină-capcană - FOTO

Explozie la o secţie de poliţie din Turcia (Imagine: Twitter)

Din primele informaţii, opt poliţişti au fost ucişi în deflagraţie şi cel puţin 45 de oameni au fost răniţi.  Explozia a avit loc la 7.00 dimineaţa -ora locală (6.00 ora României), potrivit BBC.

Agenţia de stat Anadolu anunţă, citând surse din cadrul securităţii, că militanţii Partidului Muncitorilor din Kurdistan ar fi detonat maşina-capcană.

Joi, ministrul turc de Interne, Efkan Ala, a acuzat grupul de atacarea unui convoi în care se afla liderul opoziţiei din Turcia, Kemal Kilicdaroglu.

În imagini postate pe reţelele de socializare pot fi văzute ruinele unei clădiri cu mai multe etaje.

Nu se ştie deocamdată cine a comis atacul.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici