EXPLOZIILE din Tianjin: Patru incendii au izbucnit în zonă - VIDEO

Echipe de intervenţie acţionau vineri să stingă patru noi incendii care au izbucnit în zona în care au avut loc exploziile sângeroase de săptămâna trecută, în nordul oraşului portuar Tianjin, potrivit presei chineze de stat, relatează CNN.

244 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIILE din Tianjin: Patru incendii au izbucnit în zonă - VIDEO

EXPLOZIILE din Tianjin: Patru incendii au izbucnit în zonă (Imagine: Captura video)

Trei dintre incendii au izbucnit în centrul zonei în care au avut loc exploziile, iar al patrulea la un centru de distribuire de automobile din apropiere, la care s-ar fi extins de la un depozit de carburant în flăcări, potrivit agenţiei de presă de stat China Nouă.

Două explozii extrem de puternice au avut loc miercurea trecută la un depozit în care se aflau peste 700 de tone de substanţe extrem de toxice, în principal cianură de sodiu.

Cel puţin 114 persoane au fost ucise în explozii, iar alte aproximativ 70 de persoane sunt date în continuare dispărute.

Exploziile au devastat o vastă porţiune din oraş. Aproximativ 17.000 de locuinţe au fost avariate, peste 170 de companii au fost afectate, iar aproximativ 3.000 de maşini au fost distruse.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici