Hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA: „Am găsit dovezi că America are nave spaţiale de război”

Gary McKinnon, hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA, crede că a găsit suficiente dovezi pentru a afirma că americanii au un program spaţial secret condus de Marină, informează Business Magazin.

23405 afișări
Imaginea articolului Hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA: „Am găsit dovezi că America are nave spaţiale de război”

Hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA: „Am găsit dovezi că America are nave spaţiale de război”

După 10 ani de lupte în instanţă din cauza faptului că a accesat computerele NASA, hackerul vorbeşte descoperirile pe care le-a făcut la momentul respectiv, scrie Business Magazin.

Gary McKinnon crede că a găsit suficiente dovezi pentru a afirma că americanii au un program spaţial secret condus de Marină, adică nave de război... în spaţiu.

Potrivit metro.co.uk, toate detaliile sunt relatate într-un interviu amplu acordat televiziunii RichPlanet TV, cunoscut pentru programele sale depsre OZN-uri: „Am utilizat un program numit Landsearch, cu ajutorul căruia am putut accesa toate filele şi folderele.”

"Acolo am găsit un fişier Excel numit "Non-terrestrial officers" (ofiţeri din afara Terrei). Acel fişier conţinea nume şi ranguri şi erau precizate transferuri materiale (material transfer) între nave. În plus numele navelor spaţiale începeau cu U.S.S"

Astfel hackerul este convins că Statele Unite are un program spaţial secret.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici