Hillary Clinton are un avans considerabil în faţa lui Donald Trump. Candidatul republican are nevoie de o revenire istorică în cursa pentru Casa Albă de peste 20 de zile

Înaintea ultimei dezbateri prezidenţiale, sondajele arată o creştere puternică a susţinerii populare pentru Hillary Clinton, care a câştigat un avans de 9 puncte procentuale în faţa lui Donald Trump, scrie Bloomberg.

2083 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton are un avans considerabil în faţa lui Donald Trump. Candidatul republican are nevoie de o revenire istorică în cursa pentru Casa Albă de peste 20 de zile

Hillary Clinton are un avans de 9 puncte procentuale în faţa lui Donald Trump

Donald Trump ar trebui să reuşească o revenire istorică pentru a câştiga lupta pentru Casa Albă peste 20 de zile, în condiţiile în care porţiuni semnificative din electorat îl părăsesc în favoarea candidatului democrat, potrivit Bloomberg.

Hillary Clinton are un avans de 9 puncte procentuale în sondaje, după ce a fost făcut public un video în care mai multe femei recunoşteau că Donald Trump le-a făcut avansuri sexuale nedorite.

Susţinerea pentru Donald Trump, atât în rândul bărbaţilor, cât şi în rândul celor cu o educaţie mai slabă, a început să scadă în ultimele zilei, o traiectorie care ar putea duce la prăbuşirea masivă în sondaje pentru candidatul Republican.

"Cel mai recent sondaj arată o creştere a susţinerii lui Clinton în toate grupurile demografice, inclusiv în rândurile bărbaţilor fără o diplomă de facultate", a spus J. Ann Selzer, care a gestionat sondajul dinaintea ultimei dezbateri de miercuri.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici