Hillary Clinton, avans imens în sondaje în faţa lui Donald Trump în rândul hispanicilor

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Hillary Clinton, are un avans imens în faţa adversarului republican, Donald Trump, în rândul electoratului hispanic, arată un sondaj de opinie comandat de Wall Street Journal / NBC.

1107 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton, avans imens în sondaje în faţa lui Donald Trump în rândul hispanicilor

Hillary Clinton, avans imens în sondaje în faţa lui Donald Trump în rândul hispanicilor

Conform sondajului, în rândul alegătorilor hispanici, Hillary Clinton are o susţinere de 65%, iar Donald Trump de doar 17%. Candidatul libertarian Gary Johnson este creditat cu 9%, iar Jill Stein, din cadrul Partidului Verzilor, cu 2%, informează site-ul Politico.com.

Majoritatea vastă a electoratului hispanic - 80% - au percepţii negative faţă de Donald Trump.

Rezultatele nu sunt surprinzătoare. La începutul campaniei electorale, politicianul republican a criticat dur imigranţii latino-americani, afirmând că mulţi sunt "violatori", după care a promis construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul. Recent, Donald Trump şi-a nuanţat abordarea, afişând o anumită flexibilitate faţă de imigraţia ilegală.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici