Incendiu de amploare la un centru comercial din Berlin. Sute de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea sa - FOTO

Un incendiu de amploare a izbucnit miercuri după-amiază la un centru comercial din oraşul german Berlin, degajând un nor de fum cu diametrul de circa un kilometru, informează site-ul cotidianului Tagesspiegel.

1878 afișări
Imaginea articolului Incendiu de amploare la un centru comercial din Berlin. Sute de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea sa - FOTO

Incendiu de amploare la un centru comercial din Berlin. Sute de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea sa

Focul a izbucnit la un depozit al centrului comercial vietnamez Dong Xuan, în cartierul Lichtenberg din Berlin.

Iniţial, autorităţile au suspectat că norul de fum negru, care avea diametrul de aproximativ un kilometru, ar putea fi toxic, astfel că le-au recomandat localnicilor să rămână în case şi să ţină ferestrele închise.

Ulterior, poliţia a comunicat că fumul nu este toxic.

Sute de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici