Joe Biden, vicepreşedinte american, a anunţat o posibilă candidatură în 2020: Nu promit că nu voi candida

Vicepreşedintele american, Joe Biden, le-a dezvăluit jurnaliştilor că este posibil să candideze la alegerile prezidenţiale din 2020, notează CNN.

791 afișări
Imaginea articolului Joe Biden, vicepreşedinte american, a anunţat o posibilă candidatură în 2020: Nu promit că nu voi candida

Joe Biden, vicepreşedinte american, a anunţat o posibilă candidatură în 2020

”Da, voi candida în 2020”, a declarat Biden, după ce a fost întrebat dacă se gândeşte să intre într-o viitoare cursă electorală. Când a fost întrebat de poziţia pentru care ar candida, acesta a precizat: ”Pentru cea de preşedinte. Cum adică!”.

După ce presa i-a reamintit că declaraţiile sale vor fi făcute publice, vicepreşedintele Biden a adăugat: ”Este ok. M-am bucurat de fiecare minut petrecut aici.  Iubesc locul acesta”

”Nu promit că nu voi candida. Nu promit nimic. Am învăţat acum ceva timp că soarta are un mod ciudat de a interveni", a ţinut să clarifice Biden.

Joe Biden anunţa în luna octombrie a anului 2015 că nu va lua parte la campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2016. Decizia ar fi fost luată după decesul fiului său Beau, care suferea de cancer.

Dacă va candida la alegerile din anul 2020, Joe Biden ar avea 77 de ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici