Jose Barroso îl avertizează pe Putin: Acţiunile în sensul destabilizării Ucrainei vor genera "un preţ ridicat" pentru Rusia

Şeful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, l-a avertizat, vineri, pe preşedintele rus, Vladimir Putin, că orice nouă acţiune în sensul "destabilizării" Ucrainei va avea "un preţ ridicat" pentru Rusia, informează AFP.

1366 afișări
Imaginea articolului Jose Barroso îl avertizează pe Putin: Acţiunile în sensul destabilizării Ucrainei vor genera "un preţ ridicat" pentru Rusia

Jose Barroso îl avertiează pe Putin: Acţiunile în sensul destabilizării Ucrainei vor genera "un preţ ridicat" pentru Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o discuţie foarte simplă, în cursul căreia domnul Barroso a exprimat profunda preocupare în legătură cu informaţiile privind participarea directă a trupelor ruse la confruntările din Ucraina", anunţă Comisia Europeană.

"Domnul Barroso a condamnat cu fermitate incursiunile şi operaţiunile ruse pe teritoriul ucrainean, cerându-i preşedintelui Putin să inverseze actualul curs al lucrurilor. Uniunea Europeană a anunţat clar că orice nouă acţiune în sensul destabilizării Ucrainei va avea un preţ ridicat", precizează comunicatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici