Mătuşa lui Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral letal în timp ce se certa cu el la telefon

Mătuşa liderului nord-coreean Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral letal în timp ce avea o discuţie aprinsă despre executarea soţului ei, afirmă un nord-coreean fugit în exil, citat de CNN.

437 afișări
Imaginea articolului Mătuşa lui Kim Jong-Un a suferit un atac cerebral letal în timp ce se certa cu el la telefon

Kim Jong-Un (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Kyung Hee era sora fostului lider nord-coreean Kim Jong Il, tatăl actualului lider stalinist.

Soţul ei, Jang Song Thaek, a fost executat în decembrie 2013.

Potrivit unui fost agent de securitate nord-coreean fugit în exil, la câteva zile după executarea lui Jang Song Thaek, soţia sa a avut o discuţie tensionată cu Kim Jong-Un, a făcut un atac cerebral, al treilea, şi a murit.

Decesul nu a fost anunţat pentru că a intervenit la doar câteva zile după execuţie, iar regimul nu a vrut să fie făcute asocieri între cazuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici