Menajeră româncă, arestată în Italia pentru maltratarea unei bătrâne, care este în stare critică

O menajeră româncă a fost arestată, într-o localitate situată în apropiere de Roma, sub acuzaţia că ar fi bătut-o pe o femeie vârstnică pe care trebuia să o îngrijească, victima fiind în stare critică, informează Corriere di Viterbo, în ediţia online.

478 afișări
Imaginea articolului Menajeră româncă, arestată în Italia pentru maltratarea unei bătrâne, care este în stare critică

Menajeră româncă, arestată în Italia pentru maltratarea unei bătrâne, care este în stare critică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bătrâna în vârstă de 88 de ani locuia în Monterosi, o suburbie a Romei. Vineri după-amiază, femeia a fost găsită de vecini în stare gravă, prezentând urme de lovituri în zona capului, a toracelui şi pe mâini.

Carabinierii au stabilit că pensionara a fost bătută, posibil în mod repetat, de menajera româncă, o femeie de 55 de ani angajată pentru a avea grijă de bătrână.

Potrivit anchetei preliminare, bătrâna a fost agresată pentru că menajera nu suporta nemulţumirile ei.

Cel mai grav incident violent ar fi avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri. Fiind în stare de ebrietate, românca ar fi lovit-o cu putere pe bătrână în cap, iar aceasta s-a prăbuşit.

Pensionara italiancă a fost transportată de urgenţă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Andosilla, în localitatea Civita Castellana, medicii precizând că starea este critică şi şansele de recuperare sunt reduse.

Menajera româncă a fost plasată în arest preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici