Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson: Procesul de pace din estul Ucrainei depinde în principal de Rusia

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat miercuri la Kiev că progresul în procesul de pace din estul Ucrainei depinde în principal de Rusia, relatează Reuters online.

698 afișări
Imaginea articolului Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson: Procesul de pace din estul Ucrainei depinde în principal de Rusia

Secretarul britanic de Stat, Boris Johnson: Procesul de pace din estul Ucrainei depinde în principal de Rusia (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Evident în primul rând ruşii sunt cei care trebuie să facă progrese în ceea ce priveşte securitatea. Dar cred că toate părţile implicate în acest dialog trebuie să progreseze împreună," a spus Johnson cu ocazia primei sale vizite la Kiev.

Oficialul britanic a mai declarat că este crucial ca statele occidentale să menţină sancţiunile impuse Rusiei.

Johnson a mai reiterat şi sprijinul Marii Britanii pentru Ucraina, în cadrul unei întrevederi cu omologul său de la Kiev, Pavlo Klimkin, notează agenţia de ştiri UNIAN.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici