Minitornade în curtea unei şcoli din China. Mai mulţi copii, luaţi pe sus de curenţii puternici - VIDEO

Mai multe minitornade s-au produs în curtea unei şcoli din China unde erau adunaţi sute de elevi, mai mulţi copii fiind luaţi pe sus de curenţii puternici de aer, informează ziarul italian Il Messaggero.

3549 afișări
Imaginea articolului Minitornade în curtea unei şcoli din China. Mai mulţi copii, luaţi pe sus de curenţii puternici - VIDEO

Minitornade în curtea unei şcoli din China. Mai mulţi copii, luaţi pe sus de curenţii puternici - VIDEO

Tornadele au avut loc în curtea unei şcoli elementare din provincia Gansu, situată în nordul Chinei.

Sute de copii participau la un eveniment sportiv în curtea şcolii în momentul incidentului.

Imagini difuzate pe site-uri de socializare surprind cel puţin un copil ridicat de un vârtej de aer la înălţimea de circa patru metri.

Nicio persoană nu a fost rănită grav.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici