Obama: SUA şi Franţa cooperează strâns în combaterea terorismului. Reţeaua SI trebuie distrusă - VIDEO

Statele Unite şi Franţa cooperează strâns în combaterea terorismului, a declarat preşedintele american, Barack Obama, după întrevederea pe care a avut-o la Casa Albă cu omologul său francez, Francois Hollande, insistând pentru distrugerea reţelei teroriste Stat Islamic.

1452 afișări
Imaginea articolului Obama: SUA şi Franţa cooperează strâns în combaterea terorismului. Reţeaua SI trebuie distrusă - VIDEO

Obama: SUA şi Franţa cooperează strâns în combaterea terorismului; reţeaua SI trebuie distrusă

"Suntem toţi francezi", a declarat, în limba franceză, Barack Obama în cursul unei conferinţe de presă.

"Statele Unite şi Franţa sunt solidare şi unite în combaterea terorismului. Reţeaua teroristă Stat Islamic nu poate fi tolerată, trebuie distrusă şi trebuie să facem împreună acest lucru", a subliniat preşedintele SUA.

"Nu am uitat niciodată că poporul francez a stat alături de noi după atentatele din 11 septembrie 2001; acum, şi noi suntem alături de Franţa", a subliniat Obama, referindu-se la atacurile teroriste din Paris, în care au fost ucise 130 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici