Organizaţia teroristă Stat Islamic ameninţă Occidentul cu noi atentate

Organizaţia teroristă Stat Islamic în Irak şi Siria a lansat un apel la comiterea de noi atentate în ţări occidentale, salutând atacurile recente, în principal cele care au vizat redacţia revistei Charlie Hebdo.

8580 afișări
Imaginea articolului Organizaţia teroristă Stat Islamic ameninţă Occidentul cu noi atentate

Organizaţia teroristă Stat Islamic ameninţă Occidentul cu noi atentate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Le cerem musulmanilor din Europa şi din Occidentul necredincios să îi atace pe cruciaţi oriunde ar fi. Le promitem bastioanelor creştine că vor continua să trăiască în stare de alertă, de teroare, de frică şi de nesiguranţă", avertizează, într-o înregistrare audio, Mohammad al-Adnani, purtătorul de cuvânt al organizaţiei teroriste Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant).

"Încă nu aţi văzut nimic", adaugă al-Adnani, salutând atentatele comise recent în Franţa.

"Îi vom considera inamici pe musulmanii care nu atacă cruciaţi. Îi salutăm pe fraţii islamişti din Franţa, Australia şi Belgia", precizează reprezentantul organizaţiei teroriste.

Şaptesprezece persoane au fost ucise în atentatele comise în Franţa în perioada 7-9 ianuarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici