Pasageri, salvaţi de un mecanic de locomotivă, în Polonia, înaintea coliziunii unui tren cu un TIR - VIDEO

Mecanicul unui tren din Polonia a alertat în câteva secunde pasagerii să ia poziţii adecvate pentru a ne pregăti de impactul cu un camion care era blocat pe şine, gestul angajatului feroviar având ca rezultat evitarea rănirilor grave, relatează TGcom24.it.

3943 afișări
Imaginea articolului Pasageri, salvaţi de un mecanic de locomotivă, în Polonia, înaintea coliziunii unui tren cu un TIR - VIDEO

Pasageri, salvaţi de un mecanic de locomotivă, în Polonia, înaintea coliziunii unui tren cu un TIR (Imagine: Captura video)

VIDEO AICI 

Incidentul a avut loc la bordul unui tren care circula cu viteza de 100 km/h pe ruta Wagrowiec-Poznan.

Observând că urma impactul iminent cu un camion blocat pe calea ferată, mecanicul trenului a alergat prin cele două vagoane şi a alertat călătorii, cerându-le să ocupe poziţii adecvate.

În urma impactului, fragmente metalice au distrus primele rânduri de scaune ale primului vagon.

Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, întrucât toţi se aşezaseră pe podea, la îndemnurile mecanicului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici