Peste 2.315 extracomunitari, evacuaţi luni din taberele clandestine de la Calais

Autorităţile franceze au evacuat 2.318 imigranţi, luni, din taberele clandestine situate în zona terminalului Calais, anunţă ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

383 afișări
Imaginea articolului Peste 2.315 extracomunitari, evacuaţi luni din taberele clandestine de la Calais

Peste 2.315 extracomunitari, evacuaţi luni din taberele clandestine de la Calais

"În cursul zilei de luni, au fost evacuaţi 2.318 imigranţi. Dintre aceştia, 1.918 adulţi au părăsit taberele de la Calais la bordul a 45 de autobuze, urmând să fie distribuiţi în 80 de centre de cazare situate în 11 regiuni ale Franţei", a declarat Cazeneuve.

"Patru sute de minori au fost transferaţi în centre provizorii", a precizat ministrul francez de Interne.

Autorităţile franceze au iniţiat luni operaţiunile de evacuare a taberelor clandestine de imigranţi construite în zona Calais, unde sunt circa 10.000 de extracomunitari care vor să ajungă în Marea Britanie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici