Peste 8.000 de kilograme de cocaină, confiscate în Columbia. "Este cea mai mare captură de cocaină din istoria ţării" - VIDEO

Autorităţile columbiene au confiscat aproximativ 8.000 de kilograme de cocaină într-o serie de raiduri efectuate în ultimele zile, informează CNN.

3108 afișări
Imaginea articolului Peste 8.000 de kilograme de cocaină, confiscate în Columbia. "Este cea mai mare captură de cocaină din istoria ţării" - VIDEO

Peste 8.000 de kilograme de cocaină, confiscate în Columbia. "Este cea mai mare captură de cocaină din istoria ţării" (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Drogurile au fost confiscate într-o serie de operaţiuni care au vizat cartelul Clan Úsuga.

Preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a felicitat poliţia pentru succesul operaţiunilor, care au permis confiscarea a circa 8 tone de cocaină.

"Este cea mai mare captură de cocaină din istoria ţării", a transmis Ministerul columbian al Apărării, furnizând imagini cu sute de pachete care conţin droguri.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici