Presupusul autor al atacului armat la o şcoală din Carolina de Sud şi-a ucis tatăl înainte de atac

Adolescentul care este considerat drept autorul atacului armat de la o şcoală din Carolina de Sud şi-a ucis tatăl înainte de a deschide focul în faţa şcolii, rănind doi elevi şi o profesoară, au anunţat autorităţile americane, potrivit The Associated Press.

1561 afișări
Imaginea articolului Presupusul autor al atacului armat la o şcoală din Carolina de Sud şi-a ucis tatăl înainte de atac

Presupusul autor al atacului armat la o şcoală din Carolina de Sud şi-a ucis tatăl înainte de atac

Atacul armat a avut loc într-o şcoală elementară din orăşelul Townville, situat în comitatul Anderson, Carolina de Sud.

Zeci de echipaje de poliţie au fost trimise la locul atacului, iar şcoala a fost evacuată.Suspectul a fost imobilizat rapid de către un pompier voluntar, la doar câteva minute după ce a deschis focul.

Cei doi elevi au suferit răni la nivelul membrelor inferioare, în timp ce profesoara a fost împuşcată în umăr, a declarat căpitanul Garland Major, de la Biroul Şerifului din comitatul Anderson.

Autorităţile nu au indicat numele şi nici vârsta exactă a suspectului, însă au precizat că adolescentul şi-a împuşcat mortal tatăl în locuinţa lor, aflată la aproximativ 3 kilometri de şcoală. Tatăl suspectului a fost identificat drept Jeffrey Osborne, în vârstă de 47 de ani.

Motivul exact pentru atac este încă necunoscut, autorităţile nefiind sigure că elevii şi profesoara au fost în mod special vizaţi. Adolescentul a fost educat acasă, nefiind înscris la cursurile unei şcoli publice.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici