Reacţia lui Putin după ce Cameron a spus în campanie că Rusia ar fi interesată de ieşirea Marii Britanii din UE

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus că afirmaţia premierului britanic potrivit căreia Moscova ar fi interesată de ieşirea ţării din UE este nejustificată, adăugând că această declaraţie reflectă încercarea lui Cameron de a influenţa votul, informează Sputnik News.

18308 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Putin după ce Cameron a spus în campanie că Rusia ar fi interesată de ieşirea Marii Britanii din UE

Reacţia lui Putin după ce Cameron a spus în campanie că Rusia ar fi interesată de ieşirea Marii Britanii din UE

Putin a mai spus că ieşirea Marii Britanii din UE este alegerea acestei ţări şi că Rusia nu s-a amestecat niciodată în această chestiune.

"Afirmaţii făcute de premierul Marii Britanii, David Cameron, înainte de acest plebiscit, înainte de acest referendum, privind poziţia Rusiei nu au nicio bază şi nu au avut niciodată. Cred că acest lucru nu este altceva decât o încercare eronată de a influenţa opinia publică în propria ţară. După cum vedem, nu a avut nici măcar rezultatul dorit", a spus Putin.

El a subliniat că afirmaţii potrivit cărora Moscova ar fi interesată de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană "arată nivelul scăzut de cultură politică".

"Înainte de votul din Marea Britanie şi după vot am spus deja că noi nu am intervenit niciodată, nu am discutat niciodată despre asta, am acţionat foarte corect în opinia mea. Bineînţeles, am urmărit îndeaproape ce se întâmplă, însă nu am influenţat acest proces şi nici măcar nu am încercat să facem aces lucru", a susţinut Putin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici