ROMANIANS ADOPT REMAINIANS. Provocarea Gândul după votul care schimbă Europa aşa cum o ştim

Imaginează-ţi că într-o dimineaţă viaţa ta ar fi dată peste cap, că ai rămas singur, iar cei care ţi-au fost alături până atunci nu mai există. Nu este doar un exerciţiu, ci şi o realitate. Li s-a întâmplat celor 16 milioane de britanici care au votat „REMAIN”, însă nu a fost suficient, scrie Gândul.

2501 afișări
Imaginea articolului ROMANIANS ADOPT REMAINIANS. Provocarea Gândul după votul care schimbă Europa aşa cum o ştim

ROMANIANS ADOPT REMAINIANS. Provocarea Gândul după votul care schimbă Europa aşa cum o ştim

Alţi 17 milioane au ales să părăsească Uniunea Europeană, Marea Britanie devenind prima ţară care ar părăsi Blocul Comunitar, în cele şase decenii de la înfiinţarea sa. O decizie care a fost alimentată de retorica extremistă a aceloraşi politicieni care i-au prezentat pe românii din Regatul Unit ca pe un pericol uriaş. În urmă cu trei ani le-am răspuns şi le-am demontat punct cu punct discursul, prin campania „Why don`t you come over?”, notează Gândul.

Astăzi, într-un moment dificil pentru Europa, Gândul şi GMP Advertising/Webstyler vă provoacă la un exerciţiu de solidaritate şi vă invită să vă arătaţi susţinerea, adoptându-i simbolic pe britanicii care au votat „REMAIN” la referendum. În doar trei cuvinte: ROMANIANS ADOPT REMAINIANS.

Pentru că românii sunt, potrivit sondajelor, cei mai mari susţinători ai apartenenţei la UE, Gândul şi GMP Advertising/Webstyler, vă provoacă să arătăm că nu suntem europeni doar cu vorba, ci şi cu fapta. Am făcut-o şi în urmă cu trei ani, când cu umor şi inteligenţă am spart valul de ură al britanicilor extremişti împotriva românilor, campania „Why don`t you come over?”, ajungând în presa din întreaga lume ca exemplu pozitiv de răspuns la intoleranţă, fiind cel mai citat demers jurnalistic din România, la nivel internaţional.

CITEŞTE CONTINUAREA PE GÂNDUL

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici