Şeful de cabinet al lui Orban ar vota pentru ieşirea ţării sale din UE, în cazul unui referendum

Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Ungariei, a anunţat că ar vota pentru ieşirea ţării sale din UE sau s-ar abţine, în cazul organizării unui referendum pe această temă în Ungaria, relatează Reuters online.

17211 afișări
Imaginea articolului Şeful de cabinet al lui Orban ar vota pentru ieşirea ţării sale din UE, în cazul unui referendum

Şeful de cabinet al lui Orban ar vota pentru ieşirea ţării sale din UE, în cazul unui referendum

Oficialul a precizat că aceasta este opinia sa personală şi nu reprezintă părerea guvernului, adăugând că autorităţile ungare nu au în plan să iniţieze un astfel de referendum.

"Uniunea Europeană de astăzi nu este capabilă să apere şi să reprezinte valorile şi interesele Europei", a mai declarat Lazar.

Referendumul din Ungaria pe tema cotelor obligatorii de imigranţi nu ar trebui să fie considerat ca fiind un vot împotriva Uniunii Europene, mai degrabă va fi un exemplu excelent de consultare a poporului pe o temă importantă, a declarat Janos Lazar, citat de agenţia de ştiri MTI.

Oficialul a mai spus că problema imigraţiei a contribuit la decizia alegătorilor britanici în favoarea ieşirii din UE. Acesta a mai adăugat că Uniunea Europeană s-ar putea destrăma dacă statele membre nu sunt lăsate să decidă singure dacă doresc sau nu să primească imigranţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici