Theresa May afirmă că Marea Britanie va juca un rol deplin în UE până la Brexit, apoi va fi partener-cheie

Marea Britanie va continua să joace un rol deplin în cadrul Uniunii Europene până la părăsirea Blocului comunitar, iar după Brexit va fi partener-cheie al UE, afirmă premierul Theresa May.

2823 afișări
Imaginea articolului Theresa May afirmă că Marea Britanie va juca un rol deplin în UE până la Brexit, apoi va fi partener-cheie

"Marea Britanie părăseşte UE, dar vom continua să jucăm un rol deplin până când ieşim; apoi, vom fi un partener puternic şi de încredere", a declarat Theresa May la sosirea la summitul Consiliului European, informează site-ul agenţiei Reuters.

În altă ordine de idei, Theresa May a insistat că liderii Uniunii Europene trebuie să dea dovadă de unitate în faţa "agresiunii ruse".

"Trebuie să continuăm să colaborăm şi este esenţial să continuăm să exercităm presiuni asupra Rusiei pentru a înceta atrocităţile îngrozitoare din Siria", a subliniat premierul britanic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici