Trump îl atacă din nou pe Obama: "Nu vizitează zonele calamitate pentru a nu rata partidele de golf"

Preşedintele SUA, Barack Obama, nu a vizitat zonele afectate de inundaţii pentru că este în vacanţă şi nu vrea să rateze meciurile de golf, a acuzat Donald Trump, candidatul republican la preşedinţie, în cursul unei vizite efectuate în zone calamitate din Louisiana.

1038 afișări
Imaginea articolului Trump îl atacă din nou pe Obama: "Nu vizitează zonele calamitate pentru a nu rata partidele de golf"

Trump îl atacă din nou pe Obama: "Nu vizitează zonele calamitate pentru a nu rata partidele de golf"

"Preşedintele Obama nu vrea să vină aici, încearcă să termine un meci de golf. Nu vrea să scadă sub standarde", a declarat Donald Trump în Baton Rouge, Louisiana, conform ABC News şi Politico.com.

Donald Trump a ajuns vineri în statul Louisiana, însoţit de candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte al SUA, Mike Pence. Cei doi politicieni vor vizita zone din Baton Rouge afectate de inundaţii masive soldate cu 13 morţi şi avarierea a 40.000 de case.

"Totul va fi bine", le-a promis Donald Trump zecilor de simpatizanţi care l-au întâmpinat.

Înaintea vizitei, Biroul lui John Bel Edwards, guvernatorul democrat al statului Louisiana, a comunicat că "Donald Trump este binevenit, dar nu doar pentru o sesiune de fotografii".

"Sperăm că se va oferi ca voluntar sau că va face o donaţie semnificativă de fonduri pentru victime", a precizat Biroul guvernatorului.

Unele persoane din Louisiana i-au cerut preşedintelui Barack Obama să îşi scurteze vacanţa pe Inusla Martha's Vineyard, Massachusetts, pentru a vizita zonele calamitate. Concediul preşedintelui se va încheia duminică.

Barack Obama a decretat starea de calamitate în statul Louisiana, dar deocamdată nu a anunţat nicio vizită în această zonă. Surse politice de la Washington au argumentat că, în cazul unei vizite, dispozitivul de securitate al preşedintelui ar îngreuna eforturile de salvare în statul Louisiana.

Hillary Clinton, candidatul democrat la preşedinţie, a transmis pe un site de socializare online că a discutat telefonic cu guvernatorul statului Louisiana. "Mi se frânge inima pentru situaţia din Louisiana, dar, în momentul de faţă, acţiunile de intervenţie nu trebuie afectate în niciun fel", a scris Hillary Clinton pe pagina de Facebook.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici