Tunel cu lungimea de aproape un kilometru, descoperit la frontiera dintre Mexic şi SUA: O tonă de cocaină şi şapte tone de marijuana au fost confiscate - FOTO, VIDEO

O tonă de cocaină şi şapte tone de marijuana au fost confiscate dintr-un tunel clandestin cu lungimea de aproape un kilometru descoperit la frontiera dintre Mexic şi Statele Unite, anunţă autorităţile americane, informează ABC News.

2531 afișări
Imaginea articolului Tunel cu lungimea de aproape un kilometru, descoperit la frontiera dintre Mexic şi SUA: O tonă de cocaină şi şapte tone de marijuana au fost confiscate - FOTO, VIDEO

Tunel cu lungimea de aproape un kilometru, descoperit la frontiera dintre Mexic şi SUA: O tonă de cocaină şi şapte tone de marijuana au fost confiscate (Imagine: BBC)

Tunelul începe din curtea unei vile situate în oraşul mexican Tijuana şi are capătul în San Diego (California).

"Este cel mai lung tunel descoperit până acum în acest district", a declarat procurorul Laura Duffy, din Districtul sudic al statului California.

Şase persoane au fost arestate după descoperirea tunelului cu lungimea de 900 de metri şi lăţimea de un metru.

În tunel au fost găsite şapte tone de marijuana şi o tonă de cocaină, drogurile având valoarea de piaţă de 22 de milioane de dolari.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici