Turcia mulţumeşte Rusiei pentru susţinerea acordată în timpul tentativei de lovitură de stat

Administraţia Recep Tayyip Erdogan i-a mulţumit, luni, preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru "susţinerea necondiţionată" din timpul tentativei de lovitură de stat, informează postul tv Haberturk, citat de site-ul agenţiei Tass.

30305 afișări
Imaginea articolului Turcia mulţumeşte Rusiei pentru susţinerea acordată în timpul tentativei de lovitură de stat

Turcia mulţumeşte Rusiei pentru susţinerea acordată în timpul tentativei de lovitură de stat (Imagine Hepta)

"Rusia a exprimat susţinere necondiţionată pentru noi. Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Vladimir Putin şi altor oficiali ruşi", a declarat Mevlut Cavusoglu, ministrul de Externe al Turciei.

O întâlnire a preşedintelui Recep Tayyip Erdogan cu omologul său rus, Vladimir Putin, ar putea avea loc în august, cu ocazia summitului G20, a spus Cavusoglu.

"Această întâlnire se va concentra pe eliminarea barierelor economice şi pe alte măsuri de restabilire a relaţiilor bilaterale", a subliniat şeful diplomaţiei turce.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici