Un avion care efectua o cursă de la Varşovia către Egipt a aterizat de urgenţă în Bulgaria, în urma unei ameninţări cu bombă

Un avion care efectua o cursă charter cu turişti de la Varşovia la staţiunea egipteană Hurghada a aterizat joi dimineaţa de urgenţă pe aeroportul din oraşul bulgar Burgas, la Marea Neagră, după ce un pasager a afirmat că la bord se afla o bombă, relatează site-ul Novinite.com.

3975 afișări
Imaginea articolului Un avion care efectua o cursă de la Varşovia către Egipt a aterizat de urgenţă în Bulgaria, în urma unei ameninţări cu bombă

Avion de la Varşovia către Egipt aterizează de urgenţă în Bulgaria, în urma unei ameninţări cu bombă

Aeronava, un Airbus A320, este operată de o companie aeriană poloneză, potrivit postului bTV, care nu precizează numele acesteia.

În urma ameninţării cu bombă, echipajul a solicitat aterizarea de urgenţă.

Pasagerii au fost evacuaţi, conduşi departe de avion şi le erau verificate identităţile.

Avionul era inspectat.

Aeroportul din Burgas a fost scena unui atac terorist în iulie 2012, când un atacator sinucigaş s-a detonat la bordul unui autobuz în care se aflau turişti isreaelieni. Şoferul bulgar şi cinci turişti israelieni au fost ucişi în acest atac.

Moscova a anunţat că o explozie a unui dispozitiv exploziv improvizat a provocat prăbuşirea avionului rusesc aparţinând companiei Kogalimavia în Peninsula Sinai, în Egipt, pe 31 octombrie. Toate cele 224 de persoane de la bordul Airbusului A321 rusesc au murit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici