Un consilier al lui Donald Trump ar fi avut contacte frecvente cu Ambasada Rusiei

Michael Flynn, un consilier al echipei lui Donald Trump, a avut contacte frecvente un ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Serghei Kisliak, afirmă surse din cadrul Administraţiei Barack Obama, citate de site-ul agenţiei Associated Press.

1325 afișări
Imaginea articolului Un consilier al lui Donald Trump ar fi avut contacte frecvente cu Ambasada Rusiei

Un consilier al lui Donald Trump a avut contacte frecvente cu Ambasada Rusiei (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Conform surselor citate, Michael Flynn a avut frecvent contacte cu Serghei Kisliak, inclusiv în ziua în care preşedintele Barack Obama a dispus expulzarea a 35 de diplomaţi ruşi.

La sfârşitul lunii decembrie, Statele Unite au expulzat 35 de diplomaţi ruşi, au decis închiderea a două misiuni diplomatice ruse, precum şi sancţiuni vizând oficiali şi entităţi de pe teritoriul Rusiei, pe fondul tensiunilor dintre Washington şi Moscova după ingerinţele ruse în campania electorală americană.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a refuzat să ia măsura suimetrică de expulzare a unor diplomaţi americani, o decizie salutată de Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici