UPDATE Alertă falsă la aeroportul Cointrin din Geneva, în urma unui apel telefonic anonim

Poliţia din Geneva a efectuat miercuri o serie de controale în jurul aeroportului Cointrin, după ce a primit o informaţie cu privire la o posbililă ameninţare, relatează Reuters online. Autorităţile au anunţat că alerta de la aeroportul din Geneva a fost declanşată de o alarmă falsă.

2338 afișări
Imaginea articolului UPDATE Alertă falsă la aeroportul Cointrin din Geneva, în urma unui apel telefonic anonim

Alertă de securitate pe aeroportul din Geneva, în urma unui apel telefonic

"În urma unui apel anonim care anunţa prezenţa unei persoane cu o bombă la aeroportul din Geneva, o anchetă a procurorilor, poliţiei din Geneva şi autorităţilor franceze a dus la identificarea persoanei care a făcut apelul, iar aceasta a recunoscut că a fost vorba de o alarmă falsă," se afirmă într-un comunicat al autorităţilor.

Poliţia din Geneva efectuează miercuri o serie de controale în jurul aeroportului Cointrin, după ce a primit o informaţie cu privire la o posbililă ameninţare, relatează Reuters online.

Măsuri preventive de securitate sunt luate în jurul aeroportului, a anunţat poliţia pe pagina de Facebook.

Responsabilii aeroportului spun că alerta a fost lansată după ce au primit un apel telefonic anonim, fără a oferi alte detalii.

"A fost o alertă cu bombă", a declarat o sursă din cadrul securităţii pentru Reuters.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici