Acorduri de muzică elenă la Bucureşti: Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, revine în concert

Antonis Remos, vocea pop a Greciei devenita celebra prin modul original in care combina elementele traditionale ale muzicii laiko cu cele pop, va fi prezent in Romania, intr-un spectacol-eveniment care celebreaza muzica greceasca, pe 20 octombrie, de la ora 19:30, la Sala Palatului.

786 afișări
Imaginea articolului Acorduri de muzică elenă la Bucureşti: Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, revine în concert

Acorduri de muzică elenă la Bucureşti: Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, revine în concert

După succesul spectacolului lui Nikos Vertis de anul trecut, de la Bucureşti, organizatorul Vreau Bilet a decis să continue seria spectacolelor de muzică grecească susţinute de cei mai îndrăgiţi artişti ai Greciei.

În concertul de pe 20 octombrie, de la Sala Palatului, organizat cu sprijinul Uniunii Elene, Antonis Remos va conduce publicul din România, prin acordurile muzicii sale, în atmosfera inconfundabilă a Greciei. Hituri dance, balade, demonstraţii impresionante de laika modernă vor face parte din playlist-ul concertului lui Antonis Remos, o nouă sărbătoare a muzicii greceşti pentru publicul bucureştean.

Devenit faimos pentru albumele de studio de trei ori medaliate cu platină, „Kardia Mou Min Anisiheis” (2002), „Mia Anapnoi” (2003), şi „Kleista Ta Stomată” (2011) şi albumul „Mia Nihta Mono” (2001), câştigător în două rânduri al unui disc de platină, Antonis Remos a impresionat în turneele sale în Europa şi America atât prin hiturile sale dance, cât şi prin interpretarea sensibilă a baladelor.

Născut în Germania, Remos se mută la Salonic la vârstă de 12 ani, împreună cu părinţii săi, de origine greacă. Experienţă reîntoarcerii în ţară despre care auzise atâtea de la rudele sale a adăugat o sensibilitatea aparte pieselor lui Remos, prin intermediul căreia artistul reuşeşte să stabilească o legătură puternică şi profundă cu publicul sau. La primul sau concert de la Atena, cântăreţul a fost imediat remarcat de Sony Music, iar primul album, „Ti Imouna Gia Sena”, a fost convertit imediat într-un disc de platină. Succesul a fost imediat, iar piesele de pe acest album au devenit hituri de laika modernă. Mari nume ale lumii muzicale greceşti precum Dimitris Mitropanos şi compozitorul Marios Tokas au fost onoraţi să urce pe aceeaşi scenă cu Antonis Remos.

Anul 2008 i-a adus celebrei voci pop a Greciei recunoaşterea internaţională. Remos a incantant publicul de pe trei continente – Africa, Australia şi America de Nord – cu piesele sale interpretatate într-un stil inconfundabil. În anul următor, turneul european l-a adus pe Remos pe scenele din Belgia, Germania, Olanda şi Marea Britanie. În urmă cu doi ani, Antonis Remos a cântat alături de Julio Iglesias într-un spectacol susţinut pe insula Mykonos. Cei doi cântăreţi au interpretat în duet „My Way”, piesă lui Frank Sinatra, oferind publicului un moment cu totul special.

Începând de joi, 23 iunie şi până pe 11 iulie, la ora 12.00, în perioada de presale, biletele pot fi cumpărate cu o reducere de 20% de pe www.vreaubilet.ro. Biletele la concertul din 20 octombrie au preţuri de 300 RON, pentru categoria Golden VIP 250 RON la categoria VIP, 200, 150, 100 şi 80 RON la celelalte categorii.

Biletele în reţeaua Vreau Bilet sunt disponibile în Bucureşti la casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, Arte International - Librăria Eminescu, EuroGSM - Bucureşti Unirii (Unirea Shopping Center), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucureşti Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM Gara - Iasi, EuroGSM Alexandru cel Bun - Iasi, în Constanţa la Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, şi online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici