Actriţa Tori Spelling, spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii

Actriţa americană Tori Spelling a fost spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii, în luna octombrie, după ce a fost criticată pentru declaraţiile ei controversate la adresa actriţei Katie Holmes în noua ei carte, "Spelling It Like It Is".

489 afișări
Imaginea articolului Actriţa Tori Spelling, spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii

Actriţa Tori Spelling, spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii (Imagine: Hepta)

Tori Spelling, una dintre vedetele serialului "Beverly Hills 90210", a fost criticată de multe persoane după ce a afirmat în noua ei carte că actriţa Katie Holmes este "falsă" şi incapabilă să cânte.

În urma numeroaselor critici apărute după aceste afirmaţii, Tori Spelling a fost nevoită să se interneze şi să primească tratament contra anxietăţii, informează contactmusic.com.

"Tori a fost spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii timp de câteva zile, pentru că a primit numeroase critici după dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea ei. Nu a anticipat absolut deloc faptul că declaraţiile ei vor genera astfel de reacţii. A devenit foarte neliniştită din cauza faptului că va trebui să îşi apere afirmaţiile din carte într-o serie de interviuri în mass-media şi a decis că are nevoie să fie spitalizată", a explicat o sursă pentru site-ul RadarOnline.com.

Tori Spelling, care este foarte ocupată în această perioadă cu activităţile de promovare a cărţii sale, şi-a revenit de atunci şi acum se simte foarte bine.

În cartea "Spelling It Like It Is", Tori Spelling, care are patru copii cu soţul ei Dean McDermott, a descris o scurtă întâlnire pe care a avut-o cu Katie Holmes în biroul lui Eric Vetro, un renumit profesor de muzică din Hollywood.

"În timp ce aşteptam în faţa biroului său, am auzit-o pe persoana care era programată înaintea mea lucrând cu el în acea cameră. Era o actriţă care cânta îngrozitor de prost. Acest lucru m-a făcut să mă simt mai bine. L-am auzit luându-şi la revedere şi apoi actriţa a ieşit din birou. Era Katie Holmes", a scris Tori Spelling.

"Nu am ştiut ce să fac, dar trebuia să ne îmbrăţişăm sau să ne strângem mâinile. Însă semnalul transmis de ea a fost imediat şi foarte clar: «Să nu cumva să te apropii de mine»", a adăugat actriţa americană.

Tori Spelling, în vârstă de 40 de ani, urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever".

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love". Din 2006 este căsătorită cu actorul Dean McDermott şi au împreună patru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici