ATENTAT TERORIST în Franţa: Rihanna şi-a anulat concertul din Nisa. Vedeta se afla în oraşul francez

Rihanna a anunţat că şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină la Nisa, după atentatul terorist petrecut pe 14 iulie în oraşul francez, soldat cu peste 80 de morţi, după ultimul bilanţ al autorităţilor.

1695 afișări
Imaginea articolului ATENTAT TERORIST în Franţa: Rihanna şi-a anulat concertul din Nisa. Vedeta se afla în oraşul francez

ATENTAT TERORIST în Franţa: Rihanna şi-a anulat concertul din Nisa. Vedeta se afla în oraşul francez

Rihanna a anunţat că şi-a anulat concertul pe urma să-l susţină la Nisa, după atacul terorist petrecut pe 14 iulie în oraşul francez. Rihanna trebuia să susţină un concert pe stadionul Allianz din Nisa, pe 15 iulie. Cântăreaţa se afla în Nisa joi, în ziua atacului terorist, dar reprezentatul său a declarat pentru Billboard că Rihanna este în siguranţă.

Bilanţul victimelor atacului de la Nisa este, până în prezent, de 84 de morţi, inclusiv copii, şi peste 150 de răniţi dintre care 18 sunt în stare gravă, a precizat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de Le Figaro online. Bulevardul pe care a avut loc atentatul este situat chiar pe faleză, în centrul oraşului Nisa.

ATENTAT TERORIST în Franţa: 84 de persoane printre care şi copii au murit şi alte 150 sunt rănite/ Imagini video cu camionul demarând spre mulţimea de oameni / Doliu naţional în Franţa, pentru trei zile - LIVETEXT

Un individ a lovit intenţionat cu un camion sute de persoane care asistau la un spectacol de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Şoferul camionului a fost împuşcat, iar în interiorul vehiculului au fost găsite numeroase arme şi grenade, potrivit Le Figaro.

Şoferul era un bărbat de 31 de ani, de origine tunisină, care trăia în Nisa. Potrivit postului de televiziune francez BFM TV, atacatorul se afla în vizorul poliţiştilor, dar nu pentru infracţiuni de natură teroristă.

Rihanna trebuie să susţină un concert pe stadionul Allianz din Nisa, pe 15 iulie. Cântăreaţa se afla în Nisa joi, în ziua atacului terorist, dar reprezentatul său a declarat pentru Billboard că Rihanna este în siguranţă.

Primarul oraşului Nisa Christian Estrosi a confirmat pe reţeaua de socializare Twitter că Rihanna a anulat concertul pe care urma să-l susţină vineri. Primarul a anunţat, de asemenea, că festivalul de jazz care se desfăşura în oraş nu va mai avea loc şi că instituţiile din oraş vor arbora steagul coborât în bernă în semn de doliu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici