Billy Bush, suspendat din emisiunea "Today". Înregistrare în care face comentarii obscene cu Trump - VIDEO

Postul de televiziune NBC a decis să îl suspende pe coprezentatorul show-ului "Today", Billy Bush, după apariţia unei înregistrări care îl surprinde pe acesta şi pe Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, făcând comentarii obscene despre femei, scrie Reuters.

2048 afișări
Imaginea articolului Billy Bush, suspendat din emisiunea "Today". Înregistrare în care face comentarii obscene cu Trump - VIDEO

Billy Bush, suspendat din emisiunea "Today". Înregistrare în care face comentarii obscene cu Trump - VIDEO

Suspendarea vine după ce mai mulţi republicani şi-au retras susţinerea faţă de Trump, după ce vineri a fost făcută publică înregistrarea în care omul de afaceri, atunci doar o personalitate TV, a făcut comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, alături de Billy Bush.

Bush a declarat, vineri, pentru Variety, că este "jenat şi ruşinat" de comentariile sale. NBC a declarat că acesta va fi suspendat pe termen nedeterminat din show-ul "Today".

Noah Oppenheim, producătorul executiv al emisiunii, a scris într-un memo destinat angajaţilor că "nu există nicio scuză pentru limbajul şi comportamentul lui Billy din înregistrare".

Oppenheim a mai spus că "NBC a decis să îl suspende pe Billy, până la o ulterioară reexaminare a acestei chestiuni".

Acuzat că a făcut comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, Donald Trump a declarat: "Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret. Dar toţi cei care mă cunosc ştiu că aceste lucruri nu reflectă cine sunt cu adevărat. Am spus, am greşit, îmi cer scuze".

"Voi fi un om mai bun de acum înainte", a adăugat Donald Trump, citat de site-ul Politico.com.

O înregistrare video din anul 2005 îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre atingerea femeilor.

"Este vorba de o tentativă de distragere a atenţiei de la problemele importante cu care ne confruntăm", a subliniat Donald Trump, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Însă controversatul politician republican nu s-a oprit la scuze, amintind de actele de infidelitate ale fostului preşedinte Bill Clinton, soţul candidatei democrate Hillary Clinton: "Bill Clinton chiar a abuzat femei, iar Hillary a intimidat, a atacat şi a făcut de ruşine propriile victime".

"Multe din declaraţiile mele au avut ca scop divertismentul, nimeni nu are mai mult respect pentru femei decât mine", a afirmat Donald Trump într-un interviu acordat postului KSNV-TV.

De-a lungul timpului, Donald Trump a fost acuzat că a făcut numeroase declaraţii catalogate misogine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici