Black Sabbath colaborează cu Converse pentru o colecţie de pantofi sport

Trupa heavy-metal Black Sabbath a intrat în parteneriat cu firma producătoare de încălţăminte Converse, pentru crearea unei colecţii de pantofi sport, care se va numi Chuck Taylor All Star Black Sabbath.

176 afișări
Imaginea articolului Black Sabbath colaborează cu Converse pentru o colecţie de pantofi sport

Ozzy Osbourne, Geezer Butler, Tony Iommi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din colecţia, care va fi lansată în această primăvară, fac parte cinci tipuri diferite de pantofi sport Converse, ce au ca temă de inspiraţie albumele "Paranoid" şi "Never Say Die!", informează contactmusic.com.

Modelele de pantofi Converse se vor caracteriza prin detalii speciale, precum logo-ul cusut al trupei Black Sabbath şi dubluri colorate.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut - care poartă numele formaţiei - în America de Nord, în 1970.

Veteranii britanici au anunţat, în noiembrie 2011, că trupa Black Sabbath se va reuni în componenţa originală, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării unui nou album.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupă în 1979, iar după plecarea lui, trupa britanică a cunoscut numeroase schimbări de componenţă. Trupa s-a reunit în formula originală în 1998, când au lansat albumul live "Reunion", şi apoi au mai susţinut concerte împreună, în anii 2000.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2011, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.

Legendarul grup rock format din Ozzy Osbourne, Tony Iommi şi Geezer Butler a lansat "13", primul album din ultimii 18 ani, în prima parte a anului 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici