Cântăreaţa Selah Sue revine la Bucureşti, pe 13 mai, pentru a promova albumul "Reason"

Selah Sue va susţine un concert pe 13 mai, la Arenele Romane din Bucureşti, acesta fiind un eveniment prin care cântăreaţa îşi promovează albumul "Reason", informează organizatorii, Events.

171 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Selah Sue revine la Bucureşti, pe 13 mai, pentru a promova albumul "Reason"

Cântăreaţa Selah Sue (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Patru ani au trecut de la albumul său de debut. Se prea poate ca Selah Sue să nu-şi fi învins demonii, dar măcar i-a exploatat din plin pentru a scrie «Reason», un disc îndopat cu energie, lumină şi emoţie. Sunt piese ce te doboară de la primele acorduri, create de o artistă plină de viaţă şi de cicatrice în acelaşi timp, aparent întodeauna una cu chitara ei", se arată într-un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul şi beat-uri house, Selah Sue îşi regăseşte adevărata identitate muzicală odată cu "Reason".

"Este o ecuaţie cu multe variabile", spune cântăreaţa. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar şi în Londra, Jamaica şi Los Angeles, cu doi producători experimentaţi, Dane Robin Hannibal şi suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop trioul Haim şi rapperul american Childish Gambino. Selah Sue a scris şi a înregistrat "Together" cu acesta din urmă, o radioasă declaraţie de dragoste hip-hop, învăluită de percuţie urbană şi synth-uri punctate.

"Fear Nothing", o altă piesă infuzată cu trip-hop, a fost compusă şi produsă de Matt Schwartz, în Londra. Matt Schwartz este compozitorul şi DJ-ul britanic care a compus, împreună cu Massive Attack, "Dissolved Girl".

"Am realizat, pentru prima dată, cât de mult mă poate ajuta un producător să-mi asamblez caleidoscopul de sunete din cap", explică Selah Sue. "Ludwig mi-a permis să mă îndrept spre un stil mai experimental, electronic, agresiv şi dansant. Ca şi în «Falling Out», cu drum & bass-ul său ritmat şi atmosfera underground, una din preferatele mele de pe acest album", a completat artista.

Piesa "Alone", cu un feeling disco optzecist, este compusă în Los Angeles, în 2012, în noaptea în care Whitney Houston a murit. O reflecţie în oglindă, "Sadness", scrisă şi produsă în Jamaica cu producătorul Troy Taylor, trimite la gloria epocii soul, mai informează organizatorii.

Până pe 19 aprilie, biletele pentru concertul pe care Selah Sue îl va susţine în Capitală pot fi achiziţionate la preţuri de 99 de lei şi 129 de lei. De pe 20 aprilie până în preziua concertului, preţul acestora va fi de 120 de lei şi 150 de lei, iar, în ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 140 de lei şi 170 de lei. Acestea pot fi cumpărate online, pe www.eventim.ro, şi prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Cântăreaţa a mai concertat în Bucureşti pe 22 septembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici