Cât cheltuie românii pe hrana câinilor de companie

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, bugetele lunare alocate de români pentru hrana câinilor de companie variază între 60 şi 300 de lei, scrie businessmagazin.ro

315 afișări
Imaginea articolului Cât cheltuie românii pe hrana câinilor de companie

Cât cheltuie românii pe hrana câinilor de companie (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

„În egală măsură, observăm că tendinţa românilor este de a-şi îndreapta atenţia către conţinutul hranei, dorind ca aceasta să poată oferi un echilibru optim între nivelurile de proteine, vitamine, grăsimi şi fibre”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România. Cererea de hrană pentru „cel mai bun prieten al omului” se reflectă şi în stocul de aproximativ 230 de tone a categoriei, aceasta cuprinzând atât branduri precum Royal Canin, Pro Plan, DogChow, Opti Life, Brit, Bosch, Pedigree, Friskies, cât şi marca Mr. Beef. Potrivit acestuia, pe lângă hrană, în coşurile de cumpărături pentru patrupezi se mai regăsesc şi accesorii precum zgărzi, lese, jucării, şi, din ce în ce mai des, produse de întreţinere specializate cum ar fi şampon, pieptene sau ghilotină pentru gheare.

Pe parcursul lunii ianuarie, cele şase magazine Hornbach din România vor organiza o expoziţie dedicată hranei pentru câini sub marca proprie. Expoziţia din magazine prezintă o gamă largă de hrană, având la dispoziţie şi consiliere din partea specialiştilor Hornbach. În cadrul evenimentului, stăpânii pot fi însoţiţi de patrupede, accesul câinilor în magazinele Hornbach fiind permis permanent.

Puteţi citi mai multe aici 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici