Cât plăteşte Facebook în fiecare an pentru a-i asigura securitatea lui Mark Zuckerberg

Potrivit unui raport publicat de Facebook la prezentarea rezultatelor financiare pentru primul trimestru al acestui an, compania cheltuieşte în fiecare an aproximativ 5 milioane de euro pentru a-i asigura securitatea directorului executiv, scrie Go4it.

6829 afișări
Imaginea articolului Cât plăteşte Facebook în fiecare an pentru a-i asigura securitatea lui Mark Zuckerberg

Cât plăteşte Facebook în fiecare an pentru a-i asigura securitatea lui Mark Zuckerberg (Imagine AFP / Mediafax Foto)

În cazul lui Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, costurile sunt suportate de angajator.

În program sunt incluse un avion privat, sisteme de securitate la locuinţele lui Zuckerberg, dar şi cheltuielile cu personalul care îl protejează.

Potrivit Facebook, aceste investiţii sunt necesare, deoarece co-fondatorul companiei a primit de-a lungul timpului ameninţări.

Compania investeşte 1,3 milioane de dolari anual şi pentru a-i asigura securitatea directorului operaţional Sheryl Sandberg, al doilea om ca importanţă în Facebook.

Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 45,7 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici