Copiii lui Robin Williams au sărbătorit ziua de naştere a actorului, la un an de la sinuciderea sa

Cei trei copii ai regretatului actor Robin Williams au sărbătorit cea de-a 64-a aniversare a tatălui lor prin intermediul unei cine private, fiul cel mare al artistului, Zak, declarând că aceştia sunt încă în doliu după tragicul deces al starului, potrivit people.com.

585 afișări
Imaginea articolului Copiii lui Robin Williams au sărbătorit ziua de naştere a actorului, la un an de la sinuciderea sa

Copiii lui Robin Williams au sărbătorit ziua de naştere a actorului, la un an de la sinuciderea sa (Imagine: HEPTA)

Copiii lui Robin Williams - Zak, în vârstă de 32 de ani, Zelda, în vârstă de 25 de ani, şi Cody, în vârstă de 23 de ani - s-au adunat, luni, în ziua în care tatăl lor ar fi împlinit 64 de ani.

"Suntem încă în doliu", a declarat Zak, într-un interviu publicat sâmbătă de revista People. "Ne mişcăm prin acest proces de vindecare şi recuperare", a mai spus acesta.

Cei trei copii ai actorului - Zak, din prima căsătorie a lui Robin Williams, cu Valerie Velardi, şi Zelda şi Cody, din cel de-al doilea mariaj al său, cu Marsha Garces - au organizat o cină privată în memoria tatălui lor, la care au participat familia şi prieteni ai artistului.

"Încercăm să ne concentrăm pe momentele plăcute şi pe amintiri", a mai spus Zak.

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august 2014, la domiciliul său din localitatea Tiburon, în apropiere de San Francisco.

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. La începutul lunii iulie 2014, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat într-o clinică din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici